Välkommen hit!

Nu har du kommit till Nerikekanalen – en blogg om Närke! Jag som skriver här heter Johan och jag är född och uppvuxen i Örebro. Här delar jag med mig av mina erfarenheter av Sveriges bästa landskap. Jag skriver om sevärdheter, saker som händer och mycket mer, och dessutom så fungerar den här bloggen också som min personliga blogg, så ni kommer att få läsa en hel del om mig och mitt liv också. Som till exempel vad jag hittar på här i Sveriges bästa stad och andra roliga saker som jag vill dela med mig av. Ni får gärna komma med tips och idéer också ifall ni tycker att det är något speciellt som har med Närke att göra som jag borde skriva om.

Så vad är det då som är så speciellt med Närke? Om du bor här så vet du antagligen redan, men annars kan du läsa lite om mina tankar under fliken som heter Om min blogg. Där förklarar jag min kärlek till Närke, och det kommer jag att fortsätta att göra i den här bloggen. Jag kanske inte kan övertyga alla, men jag vet i alla fall att jag aldrig kommer att vilja flytta härifrån. Jag trivs som fisken i vattnet, och vem skulle inte göra det i ett landskap som är fyllt av trevliga människor, spännande sevärdheter, fin natur och roligt storstadsliv – allt i ett perfekt format.

Närke är ett litet landskap, och det betyder att man kan se väldigt mycket av det på en kort tid, men å andra sidan finns det också så mycket att upptäcka att man kan spendera lång tid här innan man har sett allt som finns att se. Kan det bli så mycket bättre än så? Inte om ni frågar mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: