Tips till er som har hund

Här kommer ett litet tips till er som har en hund som äter torrfoder, eller kanske en katt för den delen. Eller bara en säck som ni vill kunna försluta enkelt och smidigt. Jag tycker att det här med att försluta säckar inte är det lättaste. Visst, man kan få någon större klämma med som reklam ibland, men de blir slappa och böjer sig och tappar formen efter ett tag och till slut går det inte att fästa ihop dem. Ett annat problem är att jag tycker att det är lite äckligt att förvara måttet, alltså skopan, inuti säcken eftersom den blir så fet av att ligga där. Och ligger den utanför tappar jag bort den.

Så döm av min förvåning när jag hittade lösningen på båda de här problemen i en och samma pryl. Jag köpte nämligen en klämma härifrån, en så kallad skopklämma som är som en skopa och klämma i ett. Skopan sitter alltså fast på klämman så att man aldrig behöver tappa bort den och inte heller förvara den i säcken. Och klämman är av god kvalitet då det är WeLoc som är tillverkaren. WeLoc är originalet som gjorde påsklämmor och andra klämmor som blev modellen för de kopior som kom sedan. Så tro inte att alla klämmor är likadana. Det finns klämmor och så finns det klämmor, och vill man vara säker på att få kvalitet så är det WeLoc som gäller. Då slipper man köpa nya klämmor för att de går sönder en efter en.

Jag är supernöjd med min skopklämma så jag ville bara tipsa er om den så att ni också kan lösa era problem med torrfoder och säckar. Fungerar ju också bra på jordsäckar eller annat där man behöver en bra förslutning och något att ösa med. Den finns i två storlekar dessutom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: