Skidsemester på g!

Det verkar bli mycket Dalarna den här vintern. Senast skrev jag ju om julklapparna jag köpt till mina föräldrar och hur jag köpte hudvårdsprodukter från onlinebutiken Fina Mig i Dalarna till mamma. Hon uppskattade för övrigt den julklappen mycket så det blev ju lyckat. Nu ska jag ta ytterligare ett steg och inte bara handla från Dalarna utan till och med åka dit! Jag har varit i Dalarna flera gånger tidigare, det ligger ju bara ett stenkast från Närke, och tycker det är ett fint landskap. Bland annat har jag varit i både Mora och Leksand för att se på hockey när Örebro gästat dem. Ett trevligt folk, masarna och kullorna, överlag.

Slalom i Rättvik
Det jag ska göra nu är att jag tänkt mig att spendera några dagar med att i huvudsak åka slalom i Rättvik. Det ska enligt uppgift vara en lätt backe, en familjebacke, vilket passar mig som inte är så vidare bra på att åka skidor nedför. Men jag tycker det ändå är väldigt roligt och man behöver inte vara Ingemar Stenmark för att ha kul på ett par skidor. Eller snowboard; det kan man också prova på där. Jag har aldrig stått på en snowboard, men det ska jag absolut prova på – det ser ju vansinnigt kul ut!

Fint hotell
Jag kommer dock inte att bo i Rättvik utan i Tällberg hos Green Hotel. Hotellet ligger bara 10 minuters bilresa bort från slalombacken. Det är ju i princip nästgårds. Jag valde Green Hotel eftersom jag inte bara vill åka slalom utan även bo på ett bra hotell och Green Hotel har fått MYCKET bra recensioner på nätet av dem som bott där, speciellt vad gäller mat, dryck och service. Och det tre sakerna är ju typ de viktigaste för att en hotellvistelse ska bli lyckad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>