Ska du byta köksluckor?

köksluckorHär kommer en till bloggpost av det mer personliga slaget. Det är nämligen så att jag och min tjej nyss har bytt köksluckor, och jag skulle vilja passa att på att rekommendera företaget som tillverkade och monterade luckorna. Mälarkök heter de, och jag är helnöjd med hur de har skött den här processen. Det började med ett kostnadsfritt hembesök där vi fick titta på prover på luckor och handtag, och när vi hade bestämt oss för vad vi ville ha så mätte de våra befintliga stommar. Sedan tillverkades luckorna och när de var klara (vilket gick mycket fortare än jag hade trott!) så kom det hit en montör och satte upp dem.

Det var verkligen väldigt enkelt och smidigt, och nu när luckorna sitter på plats har vi fem års garanti. Så om gångjärnen skulle börja kärva eller om färgen skulle börja flagna så ersätter de produkterna kostnadsfritt. Det känns tryggt och bra, fast jag tror inte att det kommer att behövas för luckorna känns verkligen som att de är av riktigt hög kvalitet, men det är ju skönt att veta ändå. Om du också bor i Örebro-trakten och funderar på att byta köksluckor så tycker jag definitivt att du ska ta dig en titt på www.malarkok.se. De finns även i andra delar av Sverige, för er som inte bor i världens bästa stad…

Mälarkök har ett stort utbud av luckor som passar de flesta stilar, och de har även bänkskivor. Vi blev bra sugna på att byta bänkskiva samtidigt, men det får bli en annan gång. Vi är i alla fall helnöjda med våra nya köksluckor och med Mälarkök. Det känns nästan som att vi har fått ett helt nytt kök, trots att det bara är luckorna som är nya. Det är ett smart och enkelt tips om man vill ha lite nytt i köket utan att behöva göra en stor renovering!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: