Service på bilen igen

Det finns många nödvändiga ont som jag måste göra varje år, sådant som jag inte direkt ser fram emot, men likväl måste fixa. Det handlar om att betala räkningar, fixa med deklarationen eller att lämna in bilen på service. Alla delar kommer att innebära antingen mycket tid eller mycket pengar och det är aldrig något som gör min tillvaro roligare. Men de är ack så nödvändiga. Skulle jag inte göra det så skulle jag inte kunna ha det som jag har det idag och det är väl bara att acceptera att allting kan inte vara roligt i livet hela tiden. Ibland behöver man hantera även de tråkigare delarna.

Lyckligtvis finns det sätt som man kan göra saker lättare för sig. Jag har nämligen hittat ett sätt där jag kan kombinera två av punkterna ovan, nämligen att betala räkningar och lämna in bilen på service. Själva inlämningen av bilen på service är inte speciellt komplicerad. Det är bara att åka till verkstaden och lämna in den. Det som verkligen är jobbigt att hantera är kostnaden efteråt. Men med hjälp av ett serviceavtal från Audi så kan jag nu istället betala en form av prenumerationsavgift på servicen.

Det betyder att jag varje månad, när jag sätter mig med räkningarna, betalar för min service på bilen. I sin tur betyder det att jag enbart behöver göra det enkla när min Audi behöver service, det vill säga att åka till verkstaden och lämna in den. Sedan är det endast att vänta på att den ska bli klart och så åker man därifrån utan att behöva betala en enda krona. Det har man nämligen redan gjort genom att betala den månad för månad, som alla andra räkningar. Jag kan verkligen rekommendera er att prova, för det gör att man får mer kontroll över ens månadsutgifter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: