Riktigt sugen på en ny bil

Jag har en polare som har köpt en ny bil, och det har fått mig att verkligen bli sugen på att uppdatera mitt åk. Han köpte en importbil och det verkar vara en himla bra grej eftersom man får riktigt bra bilar till priser som inte ens går att jämföra med den svenska marknaden. Kompisen importerade från Tyskland och jag skulle också mycket väl kunna tänka mig att köpa bil i Tyskland från samma ställe som han köpte sin från. I Tyskland är utbudet typ 20 gånger större än i Sverige och prisnivån är 10-20 % lägre. Dessutom är bilarna i bättre skick och mer utrustade, och ofta kan man få precis den utrustning, färg och annat som man efterfrågar.

Min kompis köpte en Porsche och den är brutalt snygg. Jag vet dock inte om det är den rätta bilen för mig, men jag skulle mer än gärna kunna tänka mig en riktigt fräsch BMW. Det har alltid varit mitt favoritmärke men tyvärr har jag aldrig haft någon. Det har helt enkelt inte blivit så, och även om jag hade köpt en så hade jag aldrig haft råd med en sådan BMW som jag faktiskt vill ha. Men nu har jag kanske råd med det, och speciellt om jag väljer en importbil från Tyskland. Fast det är förstås ett stort beslut ändå och det handlar om mycket pengar även om priserna är bättre där, så jag ska inte ta några förhastade beslut.

Porsche köpt i Tyskland

Polarens porsche han köpte i Tyskland!!

Jag är faktiskt ganska nöjd över att jag har den egenskapen, att kunna vänta och fundera och ta välgrundade beslut istället för att ryckas med och göra sådant som jag kanske får ångra sedan. Visst är det bra att vara spontan och impulsiv, men till en viss gräns och kanske inte när det handlar om så stora saker. Men det tål definitivt att tänkas på det här med importbil!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>