Julklappsbestyr

Jag håller på Närke (och Örebro) i vått och torrt, men är samtidigt inte sämre än att jag kan erkänna när någon annan del av landet gör någonting bra. Just nu är jag på väg hem till föräldrarna för att fira jul, och det är ju alltid lite svårt att veta vad man ska köpa för julklappar till sina föräldrar. Chokladaskar och liknande fungerar ju men är lite för opersonligt i mitt tycke. Jag vill att mina julklappar ska vara lite mer genomtänkta så att det inte bara blir ”pliktjulklappar”. Men det innebär ju också att jag måste lägga ner lite mer tid på dem, och det är här jag varit tvungen att gå utanför Närke.

Hedemora?
Till pappa har det inte varit speciellt svårt, utan det blev en uppsättning verktyg – han tycker om att hålla på ute i garaget, så det vet jag att han kommer att uppskatta. Mamma är det lite svårare med, men det slutade med att jag köpte ekologisk hudvård från Fina Mig, en onlinebutik i Dalarna, närmare bestämt Hedemora. Jag gillar dem för att de har ett väldigt stort fokus på ekologiska varor, någonting som jag tycker är viktigt. Dessutom är mamma mycket för ekologiska saker, så jag tror hon kommer att gilla dem också. Säkert så finns det butiker även i Närke som säljer ekologisk hudvård, men jag har inte hittat någon som fokuserar lika starkt på det som Fina Mig.

Te till mig
Fina Mig säljer inte bara hudvård, utan även doftljus, te och annat smått och gott, och samtidigt som jag köpte presenterna till mamma så passade jag på att köpa hem lite av deras te också. Mycket gott, och värmer riktigt bra här i vinterkylan, och givetvis ekologiskt. Så Fina Mig har mycket att erbjuda även den som inte är så värst intresserad av hudvård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: