Födelsedagstrubbel

Sommaren är här och det betyder bland annat att tjejen har fyllt år, och hej, det är inte enkelt att hitta presenter till henne även om jag alltid gör mitt bästa. Det är lite svårt att hitta bra och personliga presenter även till någon man känner väldigt bra. Jag tror alla som försökt hitta bra presenter till sin flickvän (eller pojkvän!) kan relatera till det. Men i år försökte jag verkligen att hitta någonting lite extra och jag tror jag lyckades. I alla fall så blev hon överraskad och såg glad ut, och jag vet att hon använt det jag beställde.

Det funkade ju förra gången
I själva verket så körde jag en favorit i repris. Till mamma köpte jag ju lite ekologisk hudvård i julklapp och tänkte sedan efter lite. Varför inte göra något liknande till tjejen? Men lite mer exklusivt och inte fullt så mammigt. Jag vände mig till samma butik, Fina Mig i Dalarna och kollade vad som kanske skulle kunna tänkas passa sig till tjejen. Jag fegade dock ut lite. Smink och sådant skulle bli lite svårt att köpa, så jag kollade in vad de hade under sin rubrik ”Vardagslyx”. Doftljus och doftpinnar mest visade det sig, men bra märken har jag förstått.

Så jag fixade ihop ett luktpaket till henne, och det har fungerat. Sedan har det också en extra fördel i och med att att det luktar godare hemma nu. En födelsedagspresent som vi båda har nytta av med andra ord. Det gäller ju att tänka på sig själv också (även om det hela är ett sammanträffande). Kul med doftljus faktiskt. Jag trodde det kanske skulle bli lite för ”tjejigt” men nädå, det luktar hur fräscht och gott som helst. Ett tips till dig som letar efter födelsedagspresenter till tjejen, doftljus är en riktigt bra idé.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: