Ett bra tips

Som ni vet så är det här en blogg om Närke, men när jag startade bloggen så hade jag också en tanke om att jag skulle blanda inläggen om Närke med inlägg som handlar mer om mig och mitt liv, så att ni får lära känna personen bakom bloggen också. Det har blivit ett fåtal inlägg av lite mer personlig karaktär, men inte så många som jag hade tänkt mig. Nu kommer ett till, men först och främst vill jag fråga er bloggläsare vad ni tycker om upplägget på bloggen. Vill ni läsa mer om mig? Eller är det roligare med de mer allmänna inläggen om Närke? Är det en bra blandning? Jag kommer alltid att ha störst fokus på Närke i bloggen, men frågan är hur mycket ni vill lära känna mig. Kommentera gärna!

Hur som helst så skulle jag vilja tipsa om en bra sida för de som gillar löshår. Själv är jag väl ingen stor konsument av detta, men min flickvän använder mycket löshår och en sak som var väldigt uppskattad var när jag gav henne löshår i present på alla hjärtans dag. Det är ju lite vanskligt att köpa sådana presenter med tanke på att det kan bli helt fel också, för det är ju viktigt att det blir rätt typ av löshår och framförallt rätt färg, men hon har använt samma märke och färg länge så för mig var det bara att konfiskera den slängda förpackningen och helt enkelt leta rätt på just det löshåret. Jag hittade det på en sida på nätet som har mycket bättre priser än den hon brukar köpa från, så i samband med att jag gav henne löshåret så tipsade jag även om var hon framöver kan köpa det till ett bättre pris. Så ni som vill ge bort löshår, eller köpa det för eget bruk för den delen, kan hitta billigt löshår på nätet här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: